You are here

Comunicate de presa

Pactul pentru Integritate si transparență în mediul de afaceri

Reprezentanții comunității de afaceri au fondat astăzi, 29 noiembrie 2013, Pactul de Integritate și Transparență în business. Semnarea simbolică a documentului s-a realizat de către un grup de companii reprezentative pentru toate ramurile economice, în ultima zi a conferinţei internaţionale Integrity in Business: Key for sustainable and long term prosperity, organizată de Transparency International România.

Pactele sectoriale pentru Integritate și Transparență

Astăzi, 27 Noiembrie 2013, au fost asumate patru Pacte pentru Integritate și Transparență pentru mediul academic, societatea civilă, IMM-uri și sectorului sanitar. Pactele au fost agreate în întâlniri de lucru desfăşurate pe parcursul anului 2013 şi asumate astăzi de peste 80 de reprezentanţi ai diferitelor sectoare în cadrul primei zile a conferinţei internaţionale Integrity in Business: Key for sustainable and long term prosperity, organizată de Transparency International România.

Lansarea Pactelor pentru Integritate și Transparență

Transparency International România deschide astăzi, 27 Noiembrie 2013, Conferința Internațională cu tema Integrity in Business: Key for sustainable and long term prosperity, care se va desfășura în perioada 27 - 29 Noiembrie, la Hotel Intercontinental București. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului POSDRU 63280 „Împreună pentru integritate, responsabilitate socială și dezvoltare durabilă”.

Țările europene trebuie să facă mai mult în combaterea corupției printr-o mai bună protecție a avertizorilor de integritate

5 Noiembrie 2013, Berlin – Potrivit unui nou raport al Transparency International, cele mai multe țări europene eșuează în protejarea avertizorilor de integritate de represaliile de la locul de muncă,înlăturând prin aceasta un actor important în lupta anticorupție.   

Transparency International România a demarat programul de formare “Promovarea integrităţii şi responsabilităţii sociale în România”.

Transparency International România, împreună cu GDSI Ireland şi Softwin, organizează în perioada 4 – 6 iulie 2012 programul de formare “Promovarea integrităţii şi responsabilităţii sociale în România”. Programul de training se adreseaza membrilor organizatiilor societatii civile, partenerilor sociali (sindicate, patronate), camere de comert,  comitete sectoriale si asociatii de IMM-uri si va fi organizat la sediul Transparency International Romania, din Blvd. Nicolae Bălcescu nr. 21, etaj 2.

"Integritatea in mediul de afaceri romanesc". Comunicat de presa lansare studiu

Bucuresti, 19 decembrie, 2011: Transparency International România lansează astăzi studiul cu tema "Integritatea în mediul de afaceri din România". Acest raport a fost realizat în cadrul proiectului "Împreună pentru integritate, responsabilitate socială şi dezvoltare durabilă", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Conferinta Regionala de lansare a Centrului pentru Integritate in Business

In perioada 1-3 iunie 2011, Transparency International Romania organizeaza Conferinta Regionala ce va lansa Centrul pentru Integritate in Business – Together for Integrity – care va avea loc in Sibiu.

Bd. General Gheorghe Magheru 28-30, et. 3, Sector 1, 
Bucuresti, cod 010336 - ROMANIA

 office@transparency.org.ro

 telefon +4 031 660 6000

 fax +4 031 660 6006

Ne găsești pe ...

Find us on TwitterFind us on FacebookFind us on Google+Find us on YouTubeFind us on LinkedIn