You are here

Arii de conformitate: Direcţii de lucru

Arii de conformitate: Direcţii de lucru

 

Arii de conformitate: Direcţii de lucru” este Studiul 5 al proiectului CIB. El se axează pe ideile de conformitate, de securizare a procesului decizional şi de acţiune colectivă. În primul rând, studiul propune un set de mecanisme de conformitate în următoarele arii: guvernarea corporativă, practici în domeniul muncii, anti-corupţie, mediu, practici de marketing, responsabilitatea pentru produs, practici concurenţiale. În al doilea rând, el oferă nişte soluţii concrete pentru securizarea procesului decizional al companiilor, şi anume peer decision, shared decision şi avertizarea de integritate.

La final, studiul propune o serie de instrumente de acțiune colectivă menite să motiveze atât stakeholderii unei  companii să se implice mai mult în activitatea acesteia, cât şi companiile să facă eforturi de a-şi implica stakeholderii în activitatea desfăşurată.

Prin aplicarea diligentă a mecanismelor şi instrumentelor propuse de studiu, companiile îşi vor îmbunătăţi semnificativ performanța în materie de conformitate şi relaţia cu stakeholderii.

descarcă studiul [PDF]

Bd. General Gheorghe Magheru 28-30, et. 3, Sector 1, 
Bucuresti, cod 010336 - ROMANIA

 office@transparency.org.ro

 telefon +4 031 660 6000

 fax +4 031 660 6006

Ne găsești pe ...

Find us on TwitterFind us on FacebookFind us on Google+Find us on YouTubeFind us on LinkedIn