You are here

Summit-ului de Integritate pentru Prosperitate editia a XII-a

București, 21 decembrie 2016

Stimați participanți,

Transparency International Romania dorește să vă mulțumească in numele întregii echipe și a partenerilor săi pentru contribuția dumneavoastră la succesul Summit-ului de Integritate pentru Prosperitate editai a XII-a, care a avut loc la București pe 9 decembrie 2016.

Evenimentul a plecat de la premisa că tot ai multe demersuri la nivel național și internațional încurajează companiile private, de stat sau având capital de stat să utilizeze sisteme de management al eticii și conformității în modelul lor de afaceri cu scopul unei dezvoltări sustenabile pe termen lung. Astfel, noua Strategie Națională Anticorupție include obiective și standarde privind etica și integritatea în companii. În egală măsură angajamentul României, asumat la summit-ul de la Londra, pentru prevenirea corupției și asigurarea transparenței în sectorul privat, împreună cu directivele europene de raportare financiară și non-financiară vin să fundamenteze această nevoie.

Angajamentul nostru comun este să contribuim la crearea unei culturi de integritate si transparență prin restaurarea și întărirea sistemul de valori și principii ale societății românești pe următoarele fundamente: responsabilitate către societate, angajați si acționari, transparență, dezvoltare incluzivă, dezvoltare sustenabilă, loialitate către consumatori, acțiuni colective, proactivitate, conformitate si complementaritate, si credibilitate.

Ideile lansate în cadrul Summit-ului, pe care le retransmitem sintetizate în materialele ataşate, vor reprezenta un motor pentru abordările viitoare pentru construirea sistemelor de integritate ale companiilor, pe care vă invităm să le valorificăm împreună în anul care urmează.

Vă mulţumim pentru contribuția dumneavoastră și a colegilor dumneavoastră la succesul acestui Summit și vă invităm sa continuați să fiți un promotor al integrității, ca parte a efortului nostru colectiv! Sărbători frumoase şi fie ca integritatea să fie valoarea anului 2017!

 

Cu aleasă consideraţie,

Dr. Victor Alistar

Director executiv

 

invitatie eveniment

Wednesday, 21 December, 2016

Bd. General Gheorghe Magheru 28-30, et. 3, Sector 1, 
Bucuresti, cod 010336 - ROMANIA

 office@transparency.org.ro

 telefon +4 031 660 6000

 fax +4 031 660 6006

Ne găsești pe ...

Find us on TwitterFind us on FacebookFind us on Google+Find us on YouTubeFind us on LinkedIn